lördag 20 juli 2013

Sponsorpaket

Här kommer det några olika sponsorpaket. Utöver de tre paketen finns det ytterligare tre nivåer. Mer info följer.

Bronspaket
200:- för privatpersoner
500:- för företag

För det får ni vårt stora tack för hjälpen med texten "Tack alla ni som hjälpt till att göra den här filmen möjlig, ni är guld värda!" i eftertexterna till filmen. Utöver det får ni en digital kopia av filmens poster när den är klar.
Företag får sitt namn med i eftertexterna med texten "Tack till följande företag som hjälpt till att göra den här filmen möjlig!"

Silverpaket
400:- för privatpersoner
1000: för företag

För det får ni samma tack som ovan, den digitala postern samt exklusivt bakom material med länk till en dold fil på Youtube.
Företag får samma tack, samt ett diplom som är underskrivet av filmens regissör och producent, snyggt inramat att hänga på väggen.

Guldpaket
1000:- för privatpersoner
5000:-  för företag

För det får ni ert namn i ett speciellt tack i filmens eftertexter, den digitala postern, DVD:n av filmen när den är klar, samt det exklusiva behind the scenes materialet.
Företag får med sitt företagsnamn i filmen på ett sätt som regissören och producenten tycker passar bra in. Utöver det får ni ett speciellt tack i filmens eftertexter samt ett speciellt inramat diplom.

Detta är de tre paket som vi har. Om ni vill stödja svensk independent film så mailar ni enklast regissören/producenten Daniel Lehmussaari på d.lehmussaari@gmail.com där ni lämnar namn och telefonnummer så kommer han att ta kontakt mer er. Skriv gärna i mailet vilket paket ni är intresserade av.

Utöver dessa paket har vi tre special paket.

Special 1
Valfri summa upp till 200 :-
För det får ni ett virtuellt tack för att ni stöder svensk film.

Special 2
5000:-
För det får ni allt i Guldpaketet samt en Associate producer titel i filmens för och eftertexter, samt på imbd.

Special 3
10.000:-
För det får ni allt i Guldpaketet samt en Executive producer titel i filmens för och eftertexter, samt på imdb.

För företag som är intresserade av specialpaketen ber vi er ta kontakt med Daniel Lehmussaari via mail för mer information.

Att göra film är inte billigt. Vi behöver all hjälp vi kan få. Vi gör inte våra filmer för oss själva, vi gör dom för er! Utan er som uppskattar våra filmer skulle vi inte göra några filmer alls.  Många längtar redan och det gör vi också!
Alla pengar som vi eventuellt kommer få in går oavkortat till filmen. För att kunna köpa in effekt- material såsom alginat, latex, blod och liknande. Samt till inköp av minneskort till kameran, mat, transporter mellan locations, bensinutgifter, hyra av minibuss, lokalhyra, scenografi och kostym.
Stöd svensk independent film och jag lovar er att ni kommer att få en filmupplevelse utöver det vanliga!

Tack på förhand! :)

Daniel Lehmussaari
Regissör/producentInga kommentarer:

Skicka en kommentar